top of page

Om Oss

Nacka Stadshotell är ett helt nyöppnat hotell som slog upp portarna nu i oktober 2013, Vi ligger belägna mitt i natursköna Ektorp Centrum endast 22 minuter från Stockholm city,  Hos oss finner du billigt boende både kortare tid samt möjligheter att bo längre perioder om så önskas.


I något av våra 45 moderna, stilrena rum kan du vakna upp till en frukostbuffe där du kan välja mellan ett bra utbud av både nyttiga och hälsosamma alternativ. Alla våra rum är allergianpassade, rökfria samt brandskyddade med rökdetektorer.

Hotellet erbjuder gratis wifi till samtliga av våra gäster. Hotell har parkeringsplatser i garage, det är ett begränsat antal platser och maxhöjden är 2 m. För information om kostnad för parkering samt om ni har bil som är över 2 m höjd vänligen kontakta reception. Om alla hotellets platser i garaget är upptagna hänvisas man till den offentliga parkeringen framför hotellet där det är gratis att stå i 2 timmar med obligatorisk P-skiva och sedan tillkommer  avgift.  Vår reception har öppet från 07 till 23 och under natten har vi nattpersonal.  Det finns alltid möjlighet att tillgodose våra kunders behov dygnet runt.

Vi erbjuder även en familjär atmosfär samt personlig service där vi sätter våra kunders behov och önskemål i första hand.
Vi är ett prisvärt alternativ till de stora hotellkedjorna runt Stockholm och vi anser oss vara ett självklart val för både affärsresenären eller barnfamiljerna och självklart alla andra också!

 

Om du kommer via Värmdövägen ta infarten vid Flügger Färg efter stora rondellen, skyltat mot Ektorp Centrum, så hittar du till oss! Om du kommer med kollektivtrafik via Slussen station bör du ta en av bussarna som stannar vid Ektorps centrum station. När du anländer till stationen vänligen följ skyltarna mot Ektorps centrum. Bussar förekommer ofta även på helgerna. Några av de bussar som stannar vid Ektorps centrum station är 471, 409, 414, 422. Vänligen se till först att kontrollera med föraren eftersom förändringarna är möjliga. Vi rekommenderar att ta buss nummer 471 eftersom den är snabbaste.
I området finns både bad och fiskesjöar samt en mycket vacker natur samt nära till restauranger, shopping, gym etc.

Våra olika rumstyper kan du finna mer information om här eller så är du välkommen att  söka lediga rum och datum direkt på vår bokning här på sidan.

Missa inte våra fantastiska rabatter! Det är också möjligt för företag att betala med faktura. Passa på att ringa oss direkt på telefon 08 716 12 20 så kan vi hjälpa dig!

Varmt välkommen!

Nacka Stadshotell 

billigt hotell nacka
billigt hotell nacka
billigt hotell nacka
billigt hotell nacka
bottom of page